Asukastyytyväisyyskysely

Asukas, tule kuulluksi!

Huhtikuun aikana asukkaillemme toimitetaan asukastyytyväisyyskyselylomake postitse. Tahtoisimme kuulla teiltä, kuinka olemme onnistuneet palvelussamme ja kuinka voimme edelleen kehittää toimintaa vastaamaan asukkaiden tarpeita.

Kyselyyn pääsee osallistumaan sähköisen linkin kautta, tai palauttamalla täytetyn paperilomakkeen sen mukana tulevassa, jo valmiiksi maksetussa palautuskuoressa.

Vastausaika 10.5.2024 mennessä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl 50€ arvoisia S-ryhmän lahjakortteja! ☀️

Kyselyn toteuttaa riippumaton Feelback tutkimuspalvelut. Yksittäisiä vastaajia ei tulla tunnistamaan.

Yhteisöllisen asumisen asuntoja muutettiin tavallisiksi vuokra-asunnoiksi

”Valtaosa Jämsän Vanhaintuki Ry:n omistamista, ikääntyneille tarkoitetuista yhteisöllisen asumisen asunnoista muuttui huhtikuun alussa senioriasunnoiksi. Käytännössä näitä asuntoja voi nyt hakea tavallisten vuokra-asuntojen tapaan, eikä palvelutarpeen arviointia tarvita.” Linkki Jämsän Seudun julkaisemaan uutiseen:

Uutiset | Asuminen, Jämsän Seutu 18.4.2024

Kiinteistö Oy Jämsänmäen sähköisen asuntohakemuslomakkeen kautta voit nyt hakea myös näihin Jämsän Vanhaintuki Ry:n seniorikohteisiin:

  • Koskentie 13, Jämsä
  • Juustotie 21, Jämsä

Talot ovat palvelutalokohteita, mutta niitä vuokrataan myös normaaleina vuokra-asuntoina, ensisijaisesti iäkkäämmille hakijoille. Asunnot ovat täysin esteettömiä. Sähkö,- ja vesikustannukset sisältyvät asuinhuoneiston kuukausivuokraan.

Ajantasaisen tiedon vuokrattavista kohteista löydät ”vapaat asunnot” -välilehdeltä.

Lisätietoa p. 040 135 4345

 

TERVEYSKUJA 1 – TALON PERUSKORJAUS ETENEE

Terveyskuja 1- talolla käynnissä oleva peruskorjaus etenee aikataulun mukaisesti.

Ensimmäisen portaan asuinhuoneistot on nyt saatu remontoitua ja seuraava porras onkin jo otettu työn alle. Viimeisen portaan asuntojen odotetaan valmistuvan heinäkuuhun mennessä.

Kiitämme taloon ja asuntoihin kohdistetusta mielenkiinnosta sekä asuntohakemuksista, joita olemme jo nyt vastaanottaneet suuren määrän. Käsittelemme asuntohakemukset toukokuun aikana ja ilmoitamme asukasvalinnat henkilökohtaisesti.

Mikäli haaveilet laadukkaasta asumisesta Jämsän keskustassa, otamme asuntohakemuksia edelleen vastaan! Talossa enimmäkseen tarjolla on noin 30 m² yksiöitä avaralla pohjaratkaisulla ja omalla parvekkeella.

 

Jämsän keskustassa olevan Terveyskuja 1 -talon peruskorjaus on alkanut.

Terveyskuja 1 -talon asunnot uudistetaan! Pintojen lisäksi pesuhuoneet ja keittiöt uusitaan kokonaisuudessaan.

Ikkunat ja parvekekaiteet uusitaan ja parvekkeet lasitetaan.

Kohteen esteettömyyteen kiinnitetään erityistä huomiota. Jo nyt talossa on hissit ja kaikkiin asuntoihin kulku ilman, että täytyy kulkea portaissa.

Pihat kunnostetaan ja nykyiset sorapihat laatoitetaan, jotta kulku apuvälineenkin kanssa helpottuu.

Kohteeseen saatiin myös ARA:sta esteettömyyden parantamiseen tarkoitettua avustusta, ja tästä syystä asuntoja tarjotaan ensisijaisesti yli 55-vuotiaille hakijoille.

Sisäpuolien remontti tehdään portaittain kolmessa osassa. Nyt on menossa ensimmäisen portaan asunnot, ja kesäkuun loppuun mennessä viimeisetkin asunnot ja talon pihat on remontoitu.

Jos olet kiinnostunut laadukkaasta asumisesta Jämsän keskustassa, voit jättää asuntohakemuksen kohteeseen vaikka heti!

 

Jämsän Seutu 7.10.2023

Jämsänmäen kiinteistöjen viimeisetkin öljykattilat vaihtuvat ensi vuonna maalämpöön – Ostoenergian tarpeeseen iso leikkaus, joka hillitsee osaltaan myös vuokrien korotuspaineita.

Lue lisää Jämsän Seudun kirjoittamasta artikkelista:

Jämsän Seutu, Uutiset | Asuminen

Back to top