Asuntotoimiston yhteystiedot kesälomakaudella

Kiinteistö Oy Jämsänmäki

1.7.–26.7.2020 välisenä asiakaspalvelu vain ajanvarauksella ja puhelimitse.

Asiointi ja ajanvaraus arkisin seuraavista numeroista:

1.–12.7. asuntosihteeri p. 040 686 3313

1.–26.7. toimitusjohtaja p. 040 179 4222

1.– 5.7. toimistosihteeri p. 040 135 4345

15.-26.7. asumisneuvoja p. 050 463 1033

18.3. Varotoimenpiteitä koronavirusepidemian hillitsemiseksi

Yritetään kaikki toimia omalta osaltamme niin, että emme edistä koronaviruksen leviämistä.

Pyydämme asukkaitamme ja asunnonhakijoitamme asioimaan toistaiseksi mahdollisimman pitkälti puhelimitse ja sähköpostitse.

Asuntohakemukset saadaan käsiteltyä ja uudet vuokrasopimukset hoituu ilman muuta – soita tai laita sähköpostia ja kysy tarkennusta!

Asunnon irtisanomisen voit jättää sähköpostitse tai Koy Jämsänmäen postilaatikkoon.

Vesimittarien lukemisia on toistaiseksi peruttu. Voit halutessasi toimittaa asuntosi mittarilukemat sähköpostitse niin luentaväli ei veny tavanomaisesta.

Lenkkisaunat on toistaiseksi peruttu.

 

Veden ennakkomaksuista luovutaan Jämsässä ja Hallissa 1.3.2019 alkaen

Kiinteistö Oy Jämsänmäki siirtyy koko yhtiön alueella kulutuksen mukaiseen vesilaskutukseen 1.3.2019. Nyt postitettavissa vuokralaskuissa ei vettä laskuteta ennakkoon, vaan mittarit luetaan noin 3 kk välein ja laskutamme asiakkaita toteutuneen kulutuksen mukaan. Näin säästyy lisälaskutuksesta ja toisaalta liikamaksujen palautuksista aiheutunutta vaivaa.

Asukaskyselyn satoa

Keväällä suoritettiin asukaskysely ja 175 asukasta vastasi. Kiitos teille! Palaute on meille tärkeätä kun mahdollisuuksien mukaan yritämme toimintaamme kehittää. Vapaassa palautteessa oli paljon tärkeitä asioita. Oli risuja, mutta myös ruusuja, kiitos molemmista. Tuloksia luettavissa klikkaamalla ”Lue Lisää” Lue lisää

Pysäköinninvalvonta alkaa syksyllä

Kohteissamme Jämsän ja Jämsänkosken taajamissa (postinumerot 42100 ja 42300) aloittaa Q-Park Oy pysäköinnin valvonnan syksyn 2017 mittaan. Päätarkoitus valvonnalla on saada väärinpysäköinti pelastusteillä ja nurmikoilla loppumaan ja hylätyt autot pois pihoilta. Väärinpysäköinnistä lankeaa auton haltijalle Q-Park Oy:lle suoritettava pysäköintivirhemaksu.

Samalla valvotaan myös luvatonta pysäköintiä. Mikäli autopaikka on unohtunut vuokrata, asian voi vielä korjata olemalla yhteydessä oman kohteen kiinteistönhuoltoyhtiöön.

Jos asukkaalla on autopaikka vuokrattuna ja auto siihen oikein parkkeerattuna, on tämä myös hänen edunvalvontaansa.

Asukkaille jaetaan tiedotteet ennen valvonnan alkua ja kiinteistöille asennetaan valvontakyltit, joista ilmenee pysäköintiehdot ja niiden noudattamatta jättämisestä aiheutuvat seuraamukset.

Kevät keikkuen tulevi

Lunta ei juurikaan tänä talvena tullut ja kohta sekin vähä on sulanut  pois. Asukkaat voivat omatoimisesti kevään mittaan siivota pihoja esim. talkoilla tai istuttaa jotain pientä, vaikka marjapensaita yhteisille alueille. Olkaa yhteydessä kiinteistömestariin tai asumisneuvojaan, niin järjestämme talkootarjoilua tai työkaluja. Erilaiset huomiot ja ideat ovat tervetulleita. Aurinkoista kevättä kaikille!

Vuokrien tarkistuksesta 1.3.2017

7.11.2016: Kiinteistö Oy Jämsänmäen vuokrat ovat olleet samat vuosina 2014-2016. Koko ajan kasvavien korjauskustannusten vuoksi yhtiön hallitus päätti vuokrien korotuksesta  10 cnt/m2/kk 1.3.2017 alkaen. Tämä on noin  3-5 €/asunto/kk. Korotus ei koske sähkölämmitteisiä asuntoja, eikä Länkipohjan taajamassa sijaitsevia asuntoja. Erilaisin säästötoimenpitein kustannuksia on pyritty alentamaan. Mm. kaapelitvliittymät on korvattu antennijärjestelmällä, säästöä tästäkin syntyy jatkossa noin 80 000 € vuositasolla. Yhtiön lainoja on vaihdettu edullisempiin ja osasta kohteita on luovuttu myymällä tai purkamalla. Saadut myyntitulot on käytetty jäljellejäävän kiinteistökannan korjauksiin.

Jämsänmäen vapaat asunnot nettiin

1.9.2016: Olemme ottamassa käyttöön www-sivut ja niiden yhteyteen mahdollisuuden etsiä vapaita asuntoja sähköisesti. Alkukankeutta saattaa ilmetä niin ohjelmassa kuin meissä käyttäjissä. Toivomme pitkämielisyyttä, ottakaa yhteyttä tarvittaessa ja antakaa vinkkejä.

Asumisneuvoja opastaa

Asumisneuvonnan tarvetta saattaa tulla kenelle tahansa vuokralla asuvalle tai asunnottomalle. Yleisimmin neuvonnan keinoin sovitellaan velkoja ja riitoja, tehdään maksusuunnitelmia ja opastetaan tukien haussa ja hakemusten täytössä.

Lue lisää

Back to top