Pysäköinninvalvonta alkaa syksyllä

Kohteissamme Jämsän ja Jämsänkosken taajamissa (postinumerot 42100 ja 42300) aloittaa Q-Park Oy pysäköinnin valvonnan syksyn 2017 mittaan. Päätarkoitus valvonnalla on saada väärinpysäköinti pelastusteillä ja nurmikoilla loppumaan ja hylätyt autot pois pihoilta. Väärinpysäköinnistä lankeaa auton haltijalle Q-Park Oy:lle suoritettava pysäköintivirhemaksu.

Samalla valvotaan myös luvatonta pysäköintiä. Mikäli autopaikka on unohtunut vuokrata, asian voi vielä korjata olemalla yhteydessä oman kohteen kiinteistönhuoltoyhtiöön.

Jos asukkaalla on autopaikka vuokrattuna ja auto siihen oikein parkkeerattuna, on tämä myös hänen edunvalvontaansa.

Asukkaille jaetaan tiedotteet ennen valvonnan alkua ja kiinteistöille asennetaan valvontakyltit, joista ilmenee pysäköintiehdot ja niiden noudattamatta jättämisestä aiheutuvat seuraamukset.

Vuokrien tarkistuksesta 1.3.2017

7.11.2016: Kiinteistö Oy Jämsänmäen vuokrat ovat olleet samat vuosina 2014-2016. Koko ajan kasvavien korjauskustannusten vuoksi yhtiön hallitus päätti vuokrien korotuksesta  10 cnt/m2/kk 1.3.2017 alkaen. Tämä on noin  3-5 €/asunto/kk. Korotus ei koske sähkölämmitteisiä asuntoja, eikä Länkipohjan taajamassa sijaitsevia asuntoja. Erilaisin säästötoimenpitein kustannuksia on pyritty alentamaan. Mm. kaapelitvliittymät on korvattu antennijärjestelmällä, säästöä tästäkin syntyy jatkossa noin 80 000 € vuositasolla. Yhtiön lainoja on vaihdettu edullisempiin ja osasta kohteita on luovuttu myymällä tai purkamalla. Saadut myyntitulot on käytetty jäljellejäävän kiinteistökannan korjauksiin.

Jämsänmäen vapaat asunnot nettiin

1.9.2016: Olemme ottamassa käyttöön www-sivut ja niiden yhteyteen mahdollisuuden etsiä vapaita asuntoja sähköisesti. Alkukankeutta saattaa ilmetä niin ohjelmassa kuin meissä käyttäjissä. Toivomme pitkämielisyyttä, ottakaa yhteyttä tarvittaessa ja antakaa vinkkejä.

Asumisneuvoja opastaa

Asumisneuvonnan tarvetta saattaa tulla kenelle tahansa vuokralla asuvalle tai asunnottomalle. Yleisimmin neuvonnan keinoin sovitellaan velkoja ja riitoja, tehdään maksusuunnitelmia ja opastetaan tukien haussa ja hakemusten täytössä.

Lue lisää

Back to top